miércoles, 15 de junio de 2011

Barcelona: La infiltración de los Mossos al descubierto Breve resumen y mail de una compañera con información jugosa...

¿Por qué este grupo de manifestantes inicia los alborotos?
¿Por qué la policía corre a protegerlos?
¿Por qué parece que guardan luego sus pertenencias en un furgón de la propia policía?
¿Por qué parece que son policías infiltrados para legitimar la venganza de Felip Puig contra la ciudadanía indignada, y la violencia policial que anunciaba Artur Mas desde el Parlament para esta misma tarde, aun antes de que se produjera?

 



Mail de una compañer@ con mas informacion sobre este asunto....


Hola a todos y a todas,
seguramente a muchas ya os haya llegado por otro lado, pero por si acaso. Aquí hay un breve resumen de lo que NO han contado los medios de desinformación.
Quienes no entiendan el catalán, que pinchen los enlaces, no creo que haga falta mayor explicación.

Saludos y revolución. 



Us passo aquest correu per valorar i desmentir la versió que es donen als mitjans generalistes sobre l'actuació violenta dels manifestants, que tot i no ser aquest cop a base de floretes (el tema era prou greu com per estar callat i d'aquí que s'hagi increpat a polítics i policies) i els dubtes que pogueu tenir sobre la legitimitat de paralitzar el parlament, en tot moment ha estat basada en la resistència pacífica i amb voluntat no lesiva.

El dia anterior els contactes entre policia i indignats ja mostren la voluntat per part dels acampats de que fos una jornada pacífica, tal com es mostra en la grabació de la següent trucada:

D'altra banda, el plantejament policial partia d'una protecció excesiva, que va portar a tancar tot el nostre parc central, de manera desmesurada enfront a uns manifestants que fins ara han fet gala d'un comportament exemplar. Recomano la lectura del seüent artícle al respecte:

Mentres els participants en les protestes es repartien rodejant el parlament per situar-se en els diferents accessos, els mossos feien les primeres carregues ja de bon matí per establir posicions i permetre el cordó que permetria que els parlamentaris anessin entrant (això els que no prendrien la opció de l'americanada de l'helicopter o la furgoneta per tal de sortir representats a la TV):

És de destacar que mentres TV3 donava una versió de normalitat, la gent indignada xiulava els polítics que entraven:

L'indignació creixia, però les consignes de no tocar ni agredir per part d'indignats continuaven, els mossos ja feien gala de les seves joguines per anar-se replegant en aquesta coreografia tant ben preparada, tal com es veu en aquest video:

I si mentrestant, la gent tan sols increpava i escridassava els polítics,darrera el control policial, poca cosa es podia fer. Podien fer, marcar-los i tirar-los coses? Qui podria haver atravessat el cordó?

Els personatges que apareixen ja en el primer vídeo són identificats posteriorment com a infiltrats de la policia generant aldarulls, destrosses i provocacions i causant els actes de violència que es mostrarien amb posterioritat:


gJksN.jpg

Podeu veure la història dels "secretes" al següent vídeo:

P1110288.JPG

Casos també de película, com el del diputat cec arribant en taxi, o la trobada amb membres de diferents partits fent un cafe i discutint (pactant?) la estratègia a seguir, i que ja havien consensuat la versió de feixistes per als indignats. 

La reacció no podia esperar i en els fets ocorreguts per la tarda en la manifestació i sentada al parlament, cal notar els periodistes que s'uneixen a la protesta davant dels fets:

Cal netejar el nom d'#acampadabcn. No podem deixar que ens venguin una nova enganyifa.


No hay comentarios:

Publicar un comentario